Logo
Kisállat biztosítás
 

Kisállat biztosítás

A kisállat biztosítás KIZÁRÓLAG lakásbiztosítással együtt köthető, mint kiegészítő biztosítás! Chippel megjelölt kutya vagy macska részére baleset- és betegségbiztosítást kínál, amely fedezi az állatorvosi kezeléseket, illetve a házi kedvenc baleset miatti halála esetén is fizet.

Biztosítható kisállatok:

  • Kutya vagy macska lehet fajtatiszta vagy keverék.
  • elmúlt 4 hónapos, de még nincs 7 éves
  • rendelkezik chippel, a kezdő oltásokkal
  • egy éves kora után évente féregtelenítve van

A kisállat biztosítási szerződés létrejöttének pillanatában egészséges kutya és cica biztosítható, ha megfelel a feltételeknek.

Mire nyújt biztosítást a kisállat biztosítás?

  • baleset: hirtelen fellépő, közvetlenül, kívülről ható, előre nem látható esemény, mely a kisállat állatorvosi ellátását teszi szükségessé
  • betegség: minden olyan kórokozók (baktériumok, gombák, paraziták, vírusok, subvirális kórokozók) által okozott megbetegedés, továbbá nem fertőző szervi betegségek, melyek a kisállat állatorvosi ellátását teszi szükségessé
  • baleset miatti pusztulás: baleset, melynek következtében a kisállat 30 napon belül életét veszíti
 

A kisállat biztosítás 3 választható csomagja:

Például: Ha Midi csomagot köt kutyájára, és több baleset is éri egy biztosítási évben kutyáját, akkor egy balesetből eredően az állatorvosi kezelésre maximum 50 000 Forint kerül kifizetésre, és éves szinten pedig maximum 200 000 Forint.

 

A kisállat biztosítás során állatorvosi költségnek számít:

  • a baleset vagy betegség miatti gyógykezeléssel összefüggő költségek: állatorvosi munkadíj, laboratóriumi és képalkotó vizsgálatok díja,
  • műtét során a kisállat szervezetébe kerülő implantátum ára,
  • a kezelő állatorvos által beadott diagnosztikumok és gyógyszerkészítmények.

Kisállat biztosítás - Szabad orvos választás

Magyarországon bármely bejegyzett állatorvosnál kezeltetheti kis kedvencét, legyen szó akár a megszokott állatorvosáról, vagy akár egy éjszakai ügyeleti kórházról. A Biztosító nem ír elő kötelező orvos választást.

Jelenleg van lakásbiztosítása, de szeretne kisállat biztosítást is?

A kisállatbiztosítás csak lakásbiztosítás részeként köthető. Ha van jelenelg élő lakásbiztosítása másik biztosítónál ezt a biztosítást is megkötheti és mégsem fog egyszerre két helyre fizetni, mert egy teljesen ingyenes előfedezetet kap a meglévő biztosításának évfordulójáig. Az előfedezet annyit jelent, hogy ha megköti most lakásbiztosítását a kisállat biztosítás kiegészítővel, nem kell díjat fizetnie egészen a meglévő bizotsításának az évfordulójáig. Viszont, kifizetésre kerül Önnek minden olyan káresemény, mely a jelenlegi biztosításában nem szerepel, viszont az új lakásbiztosításban megtalálható.

Tehát, ha Önnek mondjuk hat hónap múlva esedékes a másik biztosításának az évfordulója, de a kis kedvence három hónap múlva beteg lesz, a választott csomagnak megfelelően, a biztosító kifizeti önnek az állatorvosi költségeket, annak ellenére, hogy a biztosításért erre az időszakra nem kellett fizetnie.

Kutya tulajdonosok figyelmébe! Ebtartói felelősségbiztosítás

Az ebtartói minőségben okozott kártérítési kötelezettségeket téríti a biztosító, amikor a biztosított felelősséggel tartozik a harmadik személyeknek okozott személysérülésekért, szerződésen kívül okozott dologi károkért. A választott csomagnak megfelelően 2, 3, 5, illetve 10.000.000 Ft.-ig nyújt fedezetet.

 

Kisállat biztosítás kalkulátor

 

A kisállat biztosítás KIZÁRÓLAG lakásbiztosítással együtt köthető !

A biztosítás önállóan csak kisállat biztosításként nem köthető!

Kérjük töltse ki az ajánlatkérő adatlapot, mely alapján elkészítjük a lakás és kisállat biztosítás ajánlatunkat! Emailben elküldjük a díjkalkulációt, ha úgy dönt, hogy megköti a biztosítást, ezt online, otthonról kényelmesen, egy gombnyomással megteheti.

 
 
 
 
 

KISÁLLAT BIZTOSÍTÁS KUTYA és MACSKA BIZTOSTÁS

 
 
Kisállat biztosítás - kutya, macska biztosítás Kisállat biztosítás - kutyák, macskák biztosítás Kisállat biztosítás - kutya, cica biztosítás