Logo
Casco biztosítás

 

Casco biztosítás

Aki átélte már, hogy gépjárművével balesetet szenved, autóját ellopják, vagy egy nyári zápor kárt tesz autójában, az már tudja, miért jó egy casco biztosítás.

A Komplett casco biztosítás csomagjait most úgy állítottuk össze, hogy Ön igényei szerint kiválaszthassa mindazt amire az autózás során igazán szüksége lehet.

1. Casco biztosítás

Teljeskörű cascó lopás, baleset, rongálás, természeti erők által okozott károk és az ablaküvegek sérülése esetén is segít Önnek!

2. Casco biztosítás

Ha az autóját mindig biztonságos helyen tartja, ezért nem kell félnie az autó, vagy valamely alkatrésze váratlan eltűnésétől.

3. Casco biztosítás

A 3. casco biztosítási csomag akkor jó választás, ha nem aggódik baleseti jellegű károktól vagy rongálástól, és lopástól sem tart, de a kivédhetetlen természeti erők okozta károk és az ablaküvegek sérülése esetén szeretné biztonságban tudni autóját.

4. Casco biztosítás

Ha Ön teljesen biztos vezetési tudásában és nem tartja kockázatnak az autó baleset vagy rongálás miatti sérülését, viszont tart a lopás vagy természeti erők okozta károk bekövetkezésétől.

 

Casco biztosítás kedvezmények

Összeadódó kedvezményekkel!

  • Kármentességi kedvezmény a kötelező biztosítás és a casco biztosítás bónusz fokozata alapján is!
  • Kedvezmény Generalinál lévő másik biztosítás esetén, családon belül is!
  • Vezetéstréningen való részvétel is kedvezményre jogosít!
  • Éves díjfizetés, csoportos díjbeszedési megbízás és e-mail kommunikáció vállalása esetén is csökken cascó díja!

 

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

 

Casco kalkulátor >>>

 

 

CASCO BIZTOSÍTÁS