Logo
Kisállat biztosítás - Kutya, macska biztosítás
 
 

Kutya-macska kisállat biztosítás

A kisállat biztosítás KIZÁRÓLAG lakásbiztosítással együtt köthető, mint kiegészítő biztosítás! Chippel megjelölt kutya vagy macska részére baleset- és betegségbiztosítást kínál, amely fedezi az állatorvosi kezeléseket, illetve a házi kedvenc baleset miatti halála esetén is fizet.

Biztosítható kisállatok:

  • Kutya vagy macska lehet fajtatiszta vagy keverék.
  • elmúlt 4 hónapos, de még nincs 7 éves
  • rendelkezik chippel, a kötelező oltásokkal
  • egy éves kora után évente féregtelenítve van

A kisállat biztosítás szerződés létrejöttének pillanatában egészséges kutya és cica biztosítható, ha megfelel a feltételeknek.

Mi számít biztosítási eseménynek a kisállat biztosításban?

  • baleset: hirtelen fellépő, közvetlenül, kívülről ható, előre nem látható esemény, mely a kisállat állatorvosi ellátását teszi szükségessé
  • betegség: minden olyan kórokozók (baktériumok, gombák, paraziták, vírusok, subvirális kórokozók) által okozott megbetegedés, továbbá nem fertőző szervi betegségek, melyek a kisállat állatorvosi ellátását teszi szükségessé
  • baleset miatti pusztulás: baleset, melynek következtében a kisállat 30 napon belül életét veszíti
 

A kisállat biztosítás 3 választható csomagja:

Kisállat biztosítás - csomagok

Például: Ha Midi csomagot köt kutyájára, és több baleset is éri egy biztosítási évben kutyáját, akkor egy balesetből eredően az állatorvosi kezelésre maximum 50 000 Forint kerül kifizetésre, és éves szinten pedig maximum 200 000 Forint.

A kisállat biztosítás érvényesítése során állatorvosi költségnek számít:

  • a baleset vagy betegség miatti gyógykezeléssel összefüggő költségek: állatorvosi munkadíj, laboratóriumi és képalkotó vizsgálatok díja,
  • műtét során a kisállat szervezetébe kerülő implantátum ára,
  • a kezelő állatorvos által beadott diagnosztikumok és gyógyszerkészítmények.
 

Kisállat biztosítás - Szabad orvos választás

Magyarországon bármely bejegyzett állatorvosnál kezeltetheti kis kedvencét, legyen szó akár a megszokott állatorvosáról, vagy akár egy éjszakai ügyeleti kórházról. A Biztosító nem ír elő kötelező orvos választást.

 

Kisállat biztosítás - Gyakran ismételt kérdések >>>>

 

 

Már van lakásbiztosítása, de szeretne kisállat biztosítást is?

A kisállat biztosítás lakásbiztosítás részeként köthető. Ha van jelenelg élő lakásbiztosítása másik biztosítónál ezt a biztosítást is megkötheti.

Amennyiben évfordulóra felmondja meglévő lakásbiztosítását nem fog egyszerre két helyre fizetni, mert egy teljesen ingyenes előfedezetet kap a meglévő biztosításának évfordulójáig. Az előfedezet annyit jelent, hogy ha megköti most a lakásbiztosítását a kisállat biztosítás kiegészítővel, nem kell díjat fizetnie egészen a meglévő bizotsításának az évfordulójáig. Viszont, kifizetésre kerül Önnek minden olyan káresemény, mely a jelenlegi biztosításában nem szerepel, viszont ebben a biztosításban megtalálható.

 

Kisállat biztosítás ajánlat

Kisállat biztosítás kalkulátor

 

A kisállat biztosítás KIZÁRÓLAG lakásbiztosítással együtt köthető !

A biztosítás önállóan csak kisállat biztosításként nem köthető!

Kérjük töltse ki az ajánlatkérő adatlapot, mely alapján elkészítjük kisállat biztosítás ajánlatunkat! Emailben elküldjük a díjkalkulációt, ha úgy dönt, hogy megköti a biztosítást, ezt online, otthonról kényelmesen, egy gombnyomással megteheti.

 

 

KUTYA-MACSKA KISÁLLAT BIZTOSÍTÁS

Kisállat biztosítás - kutya, macska biztosítás Kisállat biztosítás - kutyák, macskák biztosítás Kisállat biztosítás - kutya, cica biztosítás