Logo
Lakásbiztosítás

 

Lakásbiztosítás

Most 1, 2, vagy akár 3 hónap ingyenesen!

Olyan lakásbiztosításra vágyik, ami a saját és családja életvitelének és igényeinek is megfelel, és még otthonát is védi? A Házőrző otthon- és életmód-biztosítással nem csak lakása, vagyontárgyai, de családja és Ön is biztosítási védelemben részesül. Egyedileg állíthatja össze az Ön és családja igényeire kialakítva, ne fizessen olyan dolgokért feleslegesen amire nincs szüksége. Tudja biztonságban otthonát!

 

Alapkockázatok:

  • Tűzkárok
  • Elemikár
  • Betöréses lopás, rablás, rongálás
  • Üvegtörés
  • Vízkár
  • Felelősségikár
 

Kiegészítő biztosítások:

 
Házőrző lakásbiztosítás

A teljes méret megjelenítéséhez kattintson a képre!

Jelenleg van élő lakásbiztosítása, de szeretne Házőrző lakásiztosítást?

A biztosítást megkötheti és mégsem fog egyszerre két helyre fizetni, mert egy teljesen ingyenes előfedezetet kap a meglévő biztosításának évfordulójáig. Az előfedezet annyit jelent, hogy ha megköti most Házőrző lakásbiztosítását, nem kell díjat fizetnie egészen a meglévő bizotsításának az évfordulójáig, viszont, kifizetésre kerül Önnek minden olyan káresemény, mely a jelenlegi biztosításában nem szerepel, de a Házőrző biztosításban megtalálható.

Tehát, ha Önnek mondjuk hat hónap múlva esedékes a másik biztosításának az évfordulója, de pl. a Smart kiegészítő biztosítást is igényelte, és az okos készüléke összetörik, a biztosító kifizeti önnek a javítás vagy újrabeszerzés költségeit , annak ellenére, hogy a biztosításért erre az időszakra még nem kellett díjat fizetnie.

 

Ajánlatkérő adatlap

Kérjük töltse ki az ajánlatkérő adatlapot, mely alapján elkészítjük lakásbiztosítási ajánlatunkat! Emailben elküldjük a díjkalkulációt, ha úgy dönt, hogy megköti a biztosítást, ezt online, otthonról kényelmesen, egy gombnyomással megteheti.

LAKÁSBIZTOSÍTÁS