Logo

 

Egyedi gépjármű Casco biztosítási csomagok kedvezménnyel !

Aki átélte már, hogy gépjárművével balesetet szenved, autóját ellopják, vagy egy nyári zápor kárt tesz autójában, az már tudja, miért jó egy casco biztosítás.

A Komplett casco biztosítás csomagjait most úgy állítottuk össze, hogy Ön igényei szerint kiválaszthassa mindazt amire az autózás során igazán szüksége lehet.

OPTIMAL Casco

Teljeskörű cascó lopás, baleset, rongálás, természeti erők által okozott károk és az ablaküvegek sérülése esetén is segít Önnek!

STANDARD Casco

Ha az autóját mindig biztonságos helyen tartja, ezért nem kell félnie az autó, vagy valamely alkatrésze váratlan eltűnésétől.

MINIMAL Casco

Minimál cascónk akkor jó választás, ha nem aggódik baleseti jellegű károktól vagy rongálástól, és lopástól sem tart, de a kivédhetetlen természeti erők okozta károk és az ablaküvegek sérülése esetén szeretné biztonságban tudni autóját.

SPECIAL Casco

Ha Ön teljesen biztos vezetési tudásában és nem tartja kockázatnak az autó baleset vagy rongálás miatti sérülését, viszont tart a lopás vagy természeti erők okozta károk bekövetkezésétől.

CASCO biztosítás csomagok

KEDVEZMÉNYEK

Érjen el akár 40% díjkedvezményt összeadódó kedvezményekkel!

  • Kármentességi kedvezmény a kötelező biztosítás és a casco biztosítás bónusz fokozata alapján is!
  • Kedvezmény Generalinál lévő másik biztosítás esetén, családon belül is!
  • Vezetéstréningen való részvétel is kedvezményre jogosít!
  • Éves díjfizetés, csoportos díjbeszedési megbízás és e-mail kommunikáció vállalása esetén is csökken cascó díja!

 

Kérjük töltse ki az ajánlatkérő adatlapot, mely alapján elkészítjük kedvezményes casco ajánlatunkat! Emailben elküldjük a díjkalkulációt, ha úgy dönt, hogy megköti a biztosítást, ezt online, otthonról kényelmesen, egy gombnyomással megteheti.

 

 

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.

CASCO BIZTOSÍTÁS