Logo

TERVEZŐI ÉS KIVITELEZŐI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS E-NAPLÓHOZ

 
Építési kivitelezői és tervezői felelősségbiztosítás

Kérjen Ajánlatot Most!

A szerződés ONLINE AZONNAL megköthető!

Kivitelezőknek pl: kőműves, ács, gáz, víz, villanyszerelő, festő, épületgépészet, és műszaki ellenőr tevékenység esetén családi házak építéséhez kötelező kivitelezői felelősségbiztosítás

 

Ajánlatkérő adatlap

Kérjük töltse ki az ajánlatkérő adatlapot, mely alapján elkészítjük Egyszerű bejelentéshez kötött építési tevékenység tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás ajánlatunkat!

Az ajánlatot kérheti HATÁROZOTT TARTAMÚ PROJEKTSZERZŐDÉSRE, vagy HATÁROZATLAN IDEJŰ SZERZŐDÉSRE, vagy akár egyszerre mindkettőre.

 
 

PROJEKTSZERZŐDÉS HATÁROZOTT TARTAMRA

(Kizárólag egy adott egyszerű bejelentéshez kötött építési projektre)

 

HATÁROZATLAN IDEJŰ SZERZŐDÉS

(Keretjelleggel a kockázatviselés kezdetétől a szerződés megszűnéséig végzett minden egyszerű bejelentéshez kötött építési tevékenységre)

DÍJFIZETÉS

 

 

Kapcsolat:

06 70 623 89 02

Kinek kell tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás kötni?

  • Építészeknek, vagy más szakági tervezőknek,
  • fővállalkozó kivitelezőknek,

akik egyszerű bejelentéshez kötött építési tevékenységet végeznek és az építtetővel szerződéses kapcsolatban állnak.

Milyen tevékenységre kell a kivitelezői biztosítást kötni?

  • Az építészeknek vagy más szakági tervezőknek az általuk vállalt tervezési és tervezői művezetői tevékenységgel okozott károk megtérítésére.
  • Fővállalkozó kivitelezőknek pedig az általuk vállalt építőipari kivitelezési tevékenység kapcsán okozott károk megtérítése.
 
egyszeru_bejelenteshez_kotott_epitesi_tevekenyseg_tervezoi_es_kivitelezoi_felelossegbiztositas

Mikor kötelező megkötni a tervezői kivitelezői felelősségbiztosítást?

  • A tervezőnek legkésőbb a tervezési szerződés megkötésekor rendelkeznie kell felelősségbiztosítással és a szerződésnek fenn kell állnia az elektronikus építési főnapló megnyitását követő 2 évig.
  • A fővállalkozó kivitelezőnek legkésőbb a munkaterület átadásakor rendelkeznie kell felelősségbiztosítással és a szerződésnek fenn kell állnia legalább a lakóépület teljes műszaki átadás-átvételének lezárásáig.
 

Mire terjed ki a kivitelezői biztosítás?

Egyszerű bejelentéshez kötött építési tevékenység tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás feltételei itt olvashatók >>>>>>

  • A szerződésben megállapított mértékben és feltételek szerint - mentesíti az olyan személyi sérüléses és dologi károk és azokkal összefüggő sérelemdíj megtérítése alól, melyet a tevékenységére irányadó foglalkozási szabályok megszegése folytán okoz, és amelyért kártérítési felelősséggel tartozik.
  • Kiterjed a biztosítási védelem az igénybevett alvállalkozók, megbízottak által okozott károkra is.
  • Fedezetet nyújt azokra a károkra is, amelyeket a szerződés hatálya alatt okozott, de legkésőbb a biztosítás megszűnését követő 3 éven belül jelentenek be.
 

Tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás

Tervezői felelősségbiztosítás, Kivitelezői felelősségbiztosítás